2022 Katılımcıları

'Seeds For the Future’ 2022 katılımcıları belirlendi

25 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında Şile’de gerçekleşecek Huawei’in tüm dünyada yürüttüğü sosyal sorumluluk programı Seeds For the Future 2022 katılımcıları belli oldu!

Programa yapılan başvuruların titizlikle değerlendirilmesi sonucu belirlenen öğrencilerin tam listesini aşağıda bulabilirsiniz:

Eray Dindaş, Elif Çakaloğlu, Fatma Akarsu, Ata Demirel, Taha Alp Koçyiğit, Yusuf Arda Yetgin, Fatma Ceyda Gökçe, Şerife Sivritepe, Ahmet Ozan Özgen, Rümeysa Çelik, Yenal Koçer, Talat Kepezkaya, Yiğit Çetinkaya, Mert Kaan Çukadar, İpek Yontar, Hatice Özbolat, Mehmet Akif Ünlü, Emine Karakoç, Aziz Buğra Üzümcü, Batuhan Pamukçu

Öğrenciler 24 Temmuz’da 7 günlük kamp için Şile’de bir bir araya gelecekler. Seeds For the Future programında 5G, Huawei Mobil Servisleri ve bulut sistemleri gibi en son teknolojilerin aktarılacağı eğitimlere yer verilecek. Etkinlikte bunlara ek olarak; akıllı ev, dijital dönüşüm, dijital ekonomi, siber güvenlik ve stratejik liderlik gibi temalarda eğitimler de mevcut. Programı tamamlayan gençler tüm dünyada geçerli Huawei sertifikası almaya hak kazanacak.

Pandeminin ardından bu sene tekrar yüz yüze yapılan programda öğrenciler Çin kültürü hakkında da bilgiler edineceği keyifli vakit geçirme şansını da yakalayacak.